Wielewaal 14A

0528 – 35 52 71

deliciouscatering@live.nl

High Tea

(vanaf 6 personen)

De lekkerste high tea bij Lunch-Café The Delicious Corner
Voor een gezellige high tea in Hoogeveen bent u aan het juiste adres bij Lunch-Café The Delicious Corner. Wij veerzorgen heerlijke theespecialiteiten in combinatie met verrukkelijke hapjes en zorgen ervoor dat u en uw gezelschap een leuke tijd beleven. Onder het genot van een smakelijk kopje thee serveren wij u zalige zoete en hartige gerechtjes.

Een gezellige tea party
Een high tea is tea party dat afkomstig is uit de Victoriaanse tijd in Engeland. Van oudsher bestaat dit gebruik uit een aantal lekkernijen in de namiddag die met thee worden geserveerd. Inmiddels is het fenomeen naar Nederland overgewaaid en kunt u tevens in Hoogeveen genieten van een heerlijke high tea. het is tegenwoordig dan ook helemaal hip en trendy om met uw vriendinnen, vrienden of familie te genieten van lekkere hapjes en diverse theesoorten. Hiervoor verwelkomen we u graag in onze zaak!

Ambachtelijke lekkernijen
Tussen lunch- en dinartijden bieden wij de theetafel aan met verschillende mooie én zalige zoete en hartige lekkernijen. Wij werken met passie en plezier aan de lekkerste hapjes voor uw high tea: allemaal toppers die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd. Al dat lekkers presenteren wij met thee of koffie in een huiselijke sfeer. De theeparty is gedurende onze openingstijden mogelijk vanaf 6 personen. Aangezien wij met verse producten werken, verzoeken wij u vriendelijk om van tevoren te reserveren. Zo weet u zeker dat wij iets voor u kunnen betekenen.

Reserveer snel een tafeltje voor een gezellige middag met vrienden, vriendinnen of familie. Dit doet u door te bellen naar 06 42 18 41 34 Lunch-Café The Delicious Corner uit Hoogeveen helpt u met genoegen verder.

De high-tea’s zoals hier vermeld zijn natuurlijk ook zelf in te vullen qua producten, vraag gerust naar de mogelijkheden. Dit alles word door ons aangekleed met servies, tafelkleden, servetten, kopjes en borden.

De afwas doen wij ook voor u!

Lunch-Café The Delicious Corner
Wielewaal 14A 7905 GZ Hoogeveen

0528-35 52 71
06 42 18 41 34

deliciouscatering@live.nl

Openingstijden:
Ma Gesloten
Di 11.00 tot 18.00 uur
Wo 11.00 tot 18.00 uur
Do 11.00 tot 18.00 uur
Vr 11.00 tot 18.00 uur
Za 11.30 tot 17.00 uur
Zo Gesloten